День вчителя!

Учитель - одна з найпопулярніших професій. І одна - з найскладніших. Адже хороший педагог повинен не тільки знати і доступно пояснювати свій предмет, а й прислухатися до думки учнів, вловлювати їхній емоційний стан, налаштовувати на позитив і досягнення мети і, до всього цього, бути прикладом врівноваженої і життєрадісної людини. 





Кожного року в першу п'ятницю жовтня святкується Всесвітній день усмішки

Історія появи Дня усмішки

Це чудове свято виникло завдяки американському художнику Харві Беллу (Harvey Ball). Саме він є автором відомого на весь світ логотипу – смайлика!

, у 1963 році Белл отримав від однієї американської страхової компанії замовлення на створення символу для рекламної акції, метою якої було підняти бойовий дух співробітників після злиття з іншою фірмою. Він, не довго думаючи, намалював усміхнене обличчя жовтого кольору та отримав за це близько півсотні доларів.

Зовсім скоро це миле обличчя з усмішкою набуло світової популярності й стало з'являтися на футболках, бейсболках, конвертах, листівках та інших предметах.

Однак сам Всесвітній день усмішки почали відзначати значно пізніше – вперше це відбулося у 1999 році. За задумом винахідника смайлика, цей день повинен бути присвячений гарному настрою, а девізом Дня є слова: "Зроби добру справу. Допоможи з'явитися хоча б одній усмішці". Відтоді це свято відзначається ентузіастами по всьому світу різними акціями та флешмобами.

Посмішка збагачує всіх, хто її отримує. Тому даруйте усмішки всім навкруги, будьте добрішими, несіть радість! Пам'ятайте, всього одна ваша посмішка може зробити когось щасливішим, підняти настрій на весь день, і навіть змінити світ, зробити його добрішим і світлішим! Адже посміхнутися нічого нам не варто, але це дуже цінується!









Немає коментарів:

Дописати коментар